Az Asset Credit Zrt-ről

 

Amikor elhatároztuk, hogy a pénzügyi szektorban alapítunk céget, tudtuk nem lesz könnyű dolgunk. Nagy a konkurencia harc, sok a multinacionális cég, - hazai viszonyokat tekintve - korlátlan forrással a hátuk mögött, ráadásul itt a legszigorúbb az ellenőrzési-, és beszámoltatási rendszer. Persze választhattuk volna a kereskedelmet vagy az ipart is de már korábban megértettük, - a saját kárunkon is, -  hogy csak olyan üzletbe szabad belefogni, amihez ért az ember.

 

Korábban valamennyien a pénzügyi szféra különböző területei dolgoztunk. Láttuk, hogy mi az ami előre visz egy üzletet, s mi az ami hátráltatja azt. Pontosan meg tudtuk határozni, hogy cégünknek miben kell különböznie a többi pénzügyi vállalkozástól. A pénz bár fontos, de nem a legfontosabb. A multinacionális cégekkel források terén amúgy sem tudunk versenyezni. Ráadásul azon értékhatárok között, ahol mi képzeltük el a tevékenységünket, ott éppenséggel forrásbőség van, s a jó adósok száma kevés.

 

Nem a pénz mennyiségére építettük a vállalkozásunkat. A pénz minden cégnél ugyanolyan pénz. Amiben a társaságok  eltérnek egymástól, az a forrásokhoz kapcsolódó folyamatok rendszere, szerződéses feltételek az ügyfélkapcsolatok.  Ez pedig alapvetően a munkatársainkon, a partnerekkel közvetlenül vagy közvetve foglalkozó embereken, a szakembereken múlik. Ismerjük a jelenlegi hazai köz-, és gazdasági állapotokat, tudjuk, hogy mi foglalkoztatja az embereket, mik az általános problémáik, mi az ami miatt nyugtalanul alszanak. Elhatároztuk, hogy mindent megteszünk azért, hogy a cégünkkel való kapcsolat ne okozzon további stresszt az életükben.